tewas dengan kari kepala ikan sebesar kepala aku (mukbang malaysia)

Ramai yang suka siri aku review nasi kandar tapi untuk video kali ini aku buat lain sikit, special untuk kasi kepala ikan gergasi haha! ada peminat kari kepala ikan ke? Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan…

tewas dengan kari kepala ikan sebesar kepala aku (mukbang malaysia)

Source

0
(0)

Ramai yang suka siri aku review nasi kandar tapi untuk video kali ini aku buat lain sikit, special untuk kasi kepala ikan gergasi haha! ada peminat kari kepala ikan ke?

Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok 😀

SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING!
………………………………………

https://www.facebook.com/Isaacosmangaming-115989570087787/

https://www.youtube.com/channel/UCU_BPPjVIAJUFEMUReU_M5A

SUBSCRIBE Kekti Mazlan!
………………………………………

https://www.youtube.com/channel/UCfmNnT4rS0kzJhiqeqf_9jg

FOLLOW ISAACOSMAN DI :
………………………………………

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/isaacosman.tv/

FACEBOOK PAGE
https://www.facebook.com/isaacosman.tv/

TWITTER
release movies stream ;IsaacosmanTV

EMAIL (BUSSINESS)
[email protected]

#mukbangmalaysia #asmr #eatingshow

Tentang Isaacosman.tv:

Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut.

Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha

0 / 5. 0